MUUT TUOTTEET

Muihin suosittuihin tuoteryhmiimme voit tutustua tällä sivulla.

VARASTOTUOTTEET

Suomi-kuvakirjat

Suomi-kuvakirjat

Suomi-kuvakirja esittelee Suomea kuvin ja sanoin ulkomaalaisille matkailijoille. Kirjassa on 125 kuvaa Suomesta ja kauniista luonnostamme 96 sivulla. Suomi-kuvakirjoja on saatavilla yhteensä yhdeksällä eri kielellä: englanti, ruotsi, saksa, venäjä, ranska, espanja, italia, hollanti, japani ja kiina.

Helsinki-kuvakirja on 64-sivuinen teos, joka esittelee Helsingin ja sen historian tärkeimmät nähtävyydet. Helsinki-kuvakirja on saatavilla englanniksi, italiaksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi ja venäjäksi.

Lappi-kuvakirja kuvaa Lapin ja Pohjois-Suomen elämää, vuodenaikoja, eläimiä ja asukkaita yhteensä 48 sivulla. Lappi-kuvakirja on saatavilla englanniksi, saksaksi, italiaksi ja ranskaksi.

Tilaa tästä!

Matkailukortit

Matkailukortit

Myymme oman mallistomme Suomi- sekä Lappi -aiheisia postikortteja. Kuultokuva-postikorttimallistomme sisältää yli 400 erilaista postikorttia kesä- ja talvikuva-aiheilla. Postikorttimallistostamme löydät myös paikkakuntakohtaisia kortteja. Kortit painetaan korkealaatuiselle, kotimaiselle painokartongille. Pyydä kuvasto tästä!

 

 

TILAUKSESTA

Kansiot ja sisäisen postin kuoret

Kansiot ja sisäisen postin kuoret

Valmistamme sisäisen postin kuoret ja kansiot valitsemastasi materiaalista ja mallista haluamassasi koossa. Toteutamme sisäisen postin kuoret ja kansiot aina kulutusta kestävästä materiaalista, jotta ne ovat miellyttäviä käytössä koko elinkaarensa ajan.

Meiltä saat folderit, sairauskertomuskansiot, erikoiskuoret- ja kansiot moneen tarpeeseen.

Pyydä tarjous!

 

Postikortit

Postikortit

Valmistamme postikortit tilauksesta omalla aineistollasi. Tilausmääristä riippuen kortit tehdään joko digipainolla tai offsetpainolla. Digipainamisen etu on se, että sillä voidaan valmistaa kustannustehokkaasti pienempiäkin määriä. Pyydä tarjous!

 

 

 

Adressit

Adressit

Meiltä voi tilata adressin omalla kuva-aiheella ja sisälehden tekstillä. Papermarkilta löytyy adresseista ja sisälehdistä myös muutama vakioaihe, joita voi halutessaan käyttää, jos omaa aineistoa ei ole. Adressi sisältää sisälehden lisäksi valkoisen kirjekuoren ja adressinauhan, ja se on pakattu kelmupakkaukseen.

Pyydä tarjous!

 

 

Haluatko kysyä lisää tuotteistamme? Jos etsit jotain tiettyä tai haluat keskustella uudesta pakkauskonseptista, lähetä viesti. Voit myös soittaa suoraan numeroon 03 656 171.

fiSuomi