MUUT TUOTTEET

Muihin suosittuihin tuoteryhmiimme voit tutustua tällä sivulla.

Kansiot ja sisäisen postin kuoret

Kansiot ja sisäisen postin kuoret

Valmistamme sisäisen postin kuoret ja kansiot valitsemastasi materiaalista ja mallista haluamassasi koossa. Toteutamme sisäisen postin kuoret ja kansiot aina kulutusta kestävästä materiaalista, jotta ne ovat miellyttäviä käytössä koko elinkaarensa ajan.

Meiltä saat folderit, sairauskertomuskansiot, erikoiskuoret- ja kansiot moneen tarpeeseen.

 

Postikortit

Postikortit

Valmistamme valmiita Suomi- sekä Lappi -aiheiseia postikortteja valmiiksi myyntiin. Kuultokuva-postikorttimallistomme sisältää yli 600 erilaista postikorttia kesä- ja talvikuva-aiheilla. Postikorttimallistostamme löydät myös valmiita paikkakuntakohtaisia kortteja. Kortit painetaan korkealaatuiselle, kotimaiselle painokartongille.

 

 

 

 

 

 

Suomi-kuvakirjat

Suomi-kuvakirjat

Suomi-kuvakirja esittelee Suomea kuvin ja sanoin ulkomaalaisille matkailijoille. Kirjassa on 125 kuvaa Suomesta ja kauniista luonnostamme 96 sivulla. Suomi-kuvakirjoja on saatavilla yhteensä yhdeksällä eri kielellä: englanti, ruotsi, saksa, venäjä, ranska, espanja, italia, hollanti, japani ja kiina.

Helsinki-kuvakirja on 64-sivuinen teos, joka esittelee Helsingin ja sen historian tärkeimmät nähtävyydet. Helsinki-kuvakirja on saatavilla englanniksi, italiaksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi ja venäjäksi.

Lappi-kuvakirja kuvaa Lapin ja Pohjois-Suomen elämää, vuodenaikoja, eläimiä ja asukkaita yhteensä 48 sivulla. Lappi-kuvakirja on saatavilla englanniksi, saksaksi, italiaksi ja ranskaksi.