Tuotteet varainhankintaan

Valmistamme laadukkaat kartonkituotteet varainhankinnan tarkoituksiin. Kartonkituotteet ovat ympäristöystävällinen ja kustannustehokas varainhankinnan keino, jotka jättävät hyvän mielen ostajalleen. Varainhankintatuotteet sopivat erinomaisesti myös yrityslahjoiksi, sillä ne ovat mukava mainos, ja tekevät vaikutuksen pitkäksi aikaa.

Varainhankinnassa korostuu tuotteen logistiikka ja kuljetettavuus, jonka vuoksi kartongista valmistetut tuotteet, kuten joulukalenterit tai vuosikalenterit, ovat erinomainen valinta varainhankintatuotteeksi, sillä ne eivät vaadi suuria varastotiloja ja kulkevat pienessä tilassa myyjänsä mukana paikasta toiseen. Toteutamme tuotteisiin kauniit yksityiskohdat monipuolisilla jälkikäsittelyillä.

Kartongista valmistetut varainhankintatuotteet sopivat kaikille, sillä niissä ei ole koko- tai allergiarajoituksia. Kukapa ei ilahtuisi joulukalenterista, jonka tuotto käytetään hyvään tarkoitukseen. Suunnitellaan yhdessä brändisi näköinen kartonkituote ilahduttamaan saajaansa!

Ota yhteyttä

Varaa aika keskustelulle
OTA YHTEYTTÄ
fiSuomi