Pakkaussuunnittelu

Parhaan pakkausratkaisun löytyminen asiakkaalle edellyttää kokonaisuuden ymmärtämistä. Kuluttaja näkee pakkauksen ensimmäisenä ja sen rooli on suuri aina tuotteen suojaamisesta brändin tunnettuuden lisäämiseen ja markkinointiin asti. Hyvä pakkaus on toimiva niin pakkaajan kuin kuluttajan näkökulmasta, koko elinkaarensa ajan. Se sisältää näkemyksen, jossa yhdistyy kuluttajien ja asiakaspolun tunteminen, puhutteleva visuaalinen ilme ja tehokkaat logistiset ratkaisut. Autamme suunnittelemaan sekä brändiisi, että tuotteellesi sopivan pakkauksen, oli se sitten myynti- tai myymäläpakkaus, tai ehkä tuotteellesi mitoitettu postituskotelo. Tehdään yhdessä.

Alihankinta ja palvelut yrityksille

Kartongin käsittely on intohimomme. Palvelemme myös mielellämme muita painotaloja ja alan toimijoita. Teemme alihankintana muun muassa kartongin arkitusta ja erilaiset kartongin jälkikäsittelyt, mukaan lukien folioinnin, hiletyksen sekä stanssauksen ja perforoinnin.

Haluatko kysyä lisää palveluistamme? Jos etsit jotain tiettyä tai haluat keskustella uudesta pakkauskonseptista, lähetä viesti. Voit myös soittaa suoraan numeroon 03 656 171.

fiSuomi