Konseptointi – anna meidän kysyä ja auttaa

Olemme elokuusta 2018 alkaen tehneet yhteistyötä yritysryhmän kanssa, jossa voimme tarjota palveluitamme yhä uusille asiakkaille. On hienoa huomata, että 25-vuotias yritys voi ketterästi uudistua ja elää hyvillä mielin perinteisellä ammattitaidolla digitalisoituvassa maailmassa. Digitalisaatio ei ole meille uhka, vaan kasvumoottori ja mahdollisuus. 

Lanka Creativen, Fabula Productionsin, Paperitaide Oy:n ja Papermarkin yhteistyönä voimme tarjota asiakkaille hallitun ja innovatiivisen kokonaisuuden, jossa yhdistyy tuotteen elinkaaren ja asiakaskokemuksen tukeminen palvelumuotoilusta markkinointiin, ja brändiviestin näkyminen kirkkaasti kaikilla yrityksen rajapinnoilla.

Ensimmäiset toteutukset ovat työn alla ja kaikki yritysryhmässä ovat aidosti innoissaan sen tuomista mahdollisuuksista.

Käytännössä voimme tarjota asiakkaillemme myös elintärkeää dataa siitä, miten asiakas käyttäytyy, mikä hänen valintoihinsa myymälöissä tai tuotteessa vaikuttaa pakkausten osalta ja miten brändi voi erottua hyvin viimeistellyllä pakkauksella ja tuoda tuotteeseensa asiakaskokemusta parantavia ominaisuuksia.

Kokonaisuudessaan meillä on kyky ja osaaminen koko prosessin matkalta tuottaa koko jakelu palveluna vahvasti tiedolla ja kokemuksella varustettuna, eri kokoisille yrityksille pienemmästä kasvubrändistä aina merkittävän markkina-osuuden omaavalle hyllyjen nestorille.

Tiimiimme kuuluu osaamista myynnistä, pakkausten suunnittelusta ja palvelumuotoilusta sekä valmistamisesta sekä oikeiden kohderyhmien tavoittamisesta. Haasta meidät rohkeasti tarjoamaan ratkaisu ja pyydä konseptia. Haluamme laittaa itsemme peliin, jotta voisit loistaa asiakkaallesi.

Jari Halminen

Toimitusjohtaja

fiSuomi