Miten olemme auttaneet asiakkaitamme?

Yrityksen olemassaolon edellytys on se, että se auttaa asiakkaitaan. Ei se, että se myy asiakkailleen tuotteita ja palveluita. Jos pelkästään myy, silloin saa oikeasti myydä, eikä se ole koskaan mukavaa. Maailma on nyt vain mennyt sellaiseksi. Jos taas palvelee asiakkaitaan ja haluaa auttaa, se näkyy kaikessa. Myös silloin, kun myy “ei oota”.

Milloin onnistumme ja autamme parhaiten?

Yleensä silloin, kun saamme olla jo suunnitteluprosessin alusta mukana. Arvostamme toki valtavasti suunnittelijoiden ja ammattilaisten tekemää työtä. Meistä on silti mukava tietää, mitä on tulossa ja ainakin suositella parhaita ratkaisuja jo suunnitteluvaiheessa.

Annamme mielellämme apua ja konsultaatiota suunnittelijoille ja tilaajille, jotta voimme onnistua yhdessä.

Milloin sanomme ei?

Meille yhtä tärkeää, kuin auttaa, tehdä tarjouksia tai toimittaa pakkauksia on tunnistaa, koska emme myy jotain. Sanomme ei silloin, kun tekeminen ei ole meidän juttu. Se milloin sanomme ei, on oikeastaan aika suoraviivaista ja yksiselitteistä ja lähtee asiakasarvoistamme:

  • Asiakaan pyytämä tuote ei yksinkertaisesti sovi tuotantoomme joko kapasiteetin tai valmistustavan takia
  • Asiakkaan pyytämästä tuotteesta ei saada riittävän hyvää – sellaista, jonka takana voimme ylpeinä seistä. On kaikille parempi kieltäytyä
  • Hinta-odotuksemme eivät kohtaa. Emme halua olla kalliita mutta emme myöskään halua tuottaa harmia tinkimällä laadusta ja tekemällä halpaa

 

Olemme onnistuneet myös silloin, kun sarjat ovat olleet pieniä tai sisältäneet erityisen haastavaa jälkikäsittelyä. Se on meille positiivinen haaste, jopa intohimo. Erilaiset jälkikäsittelyt sidonnasta lakkoihin tai koriste-elementteihin ovat meille juhlaa. Omaamme näihin yhden Suomen parhoista konekannoista. Tervetuloa muuten tutustumaan.

 

Miten voimme auttaa sinua?

Autamme asiakkaitamme mielellämme, myös perinteisesti tavaten, puhelimella ja sähköpostilla. Muiden toimivien digitaalisten välineiden lisäksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä näkemystä sekä apua, autamme mielellämme!

 

Jari Halminen

Toimitusjohtaja

 

fiSuomi