Asiakirjakansioita ja postituskuoria tarvitaan edelleen moniin tarkoituksiin

Digitalisoitumisesta huolimatta kaikkea tietoa ei voida vieläkään käsitellä sähköisesti. Tietoturva, käytettävyys tai tiedon luotettava pitkäaikaissäilyvyys edellyttävät toisinaan yhä paperista ja kartongista valmistettujen kuorien, kansioiden ja koteloiden käyttöä.

Jos tarvitset yhä kansioita tai kuoria, niin me Papermarkissa pystymme valmistamaan tarvitsemasi tuotteet valitsemastasi materiaalista haluamassasi koossa.

Toteutamme sairauskertomuskansiot, sisäisen postin kuoret ja asiakirjakansiot aina kulutusta kestävästä materiaalista, jotta ne ovat miellyttäviä käytössä koko elinkaarensa ajan.

Papermark valmistaa kansiot sairaanhoidon yksiköille ja henkilöstöhallinnon tarpeisiin

Arkaluonteista tietoa, kuten terveystietoja, ei voida lähettää suojaamattomassa sähköpostissa, jolloin paras tapa tiedon siirtoon on kestävästä materiaalista valmistettu kuori tai kansio. Niiden täytyy olla paitsi tietoturvallisia, myös kestävästä ja tahraamattomasta materiaalista valmistettuja.

Kansioita voidaan käyttää myös kaikenlaisen muun luottamuksellisuutta vaativan tiedon säilyttämiseen ja siirtämiseen. Se voi olla henkilöstöhallinnon työntekijätietoja tai vaikkapa asiakastietoja tai kouluissa oppilaita koskevaa tietoa.

Me Papermarkissa suunnittelemme ja valmistamme edelleen kansioita moniin tarpeisiin. Jos kansiosi ovat loppu tai muuten tarvitset uusia kansioita, niin ota yhteyttä.

Kansio on käyntikortti yrityksestäsi

Joissakin tilanteissa, kuten tarjousten ja asiakirjojen toimittamisessa asiakkaalle, tarvitaan yhä postituskuoria ja kansioita. Kartonkisen kansion etu on myös sen pitkäaikaissäilyvyys. Joitakin asiakirjoja voi joutua säilyttämään paperisena pitkiäkin aikoja, jolloin myös kansion täytyy olla kestävä.

Kansio jää usein asiakkaan käyttöön ja se toimii samalla käyntikorttina yrityksestäsi. Mitä kestävämpi ja kauniimpi kansio on, sitä parempi mielikuva asiakkaalle jää yrityksestäsi.

Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella yhdessä aikaa ja kulutusta kestävät kansiot yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeisiin.

 

Tilaa blogi sähköpostiisi ja seuraa pakkausalan uusimpia trendejä ja ideoita.

Tilaa uutiskirje

* pakollinenLähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

fiSuomi